En què consisteix?

És un conjunt de tasques que es realitzen a la llar de persones o famílies que es troben, per motius físics o socials, en situacions de mancança d’autonomia temporal o permanent per a poder realitzar les tasques habituals de la vida quotidiana.

La Fundació Ulldecona realitza servei d’ajuda a domicili a tots els municipis de la comarca del Montsià.

Aquest servei inclou dos tipus d’ajudes:

  • Atenció de les necessitats de la llar: Aquest tipus de tasques inclouen la neteja de la llar (excepte les neteges de la llar a fons), fer el llit, fer el menjar (segons dietes establertes) i rentar la roba (tant a mà com amb rentadora), entre d’altres.
  • Cura personal: La persona beneficiària rep ajuda per realitzar totes aquelles accions relacionades amb la cura personal, com la higiene, vestir-se i desvestir-se i repassar i cosir la roba d’ús personal, entre d’altres.

Objectius

  • Desenvolupar tasques d’assistència, de prevenció i d’educació que habilitin per a la vida autònoma.
  • Mantenir la persona al seu domicili, millorant-ne la qualitat de vida.
  • Atendre les persones que no poden mantenir-se autònomament al seu domicili mentre no siguin ateses íntegrament pels serveis socials especialitzats quan així ho requereixin.

Qui hi pot accedir?

Persones o famílies que es troben, per motius físics o socials, en situacions de mancança d’autonomia temporal o permanent per poder realitzar les tasques habituals de la vida quotidiana.

Els horaris del servei s’adaptaran a les necessitats de l’usuari poden ser de dilluns a diumenge (matí, tarde i nit).

Contractació

Per més informació us podeu adreçar al c/Maestrat, 1 (43550 – Ulldecona) o bé trucant als següents telèfon: